Sneakers and Paws | Bandana’s, blankets & beanies voor de hippe hond

1) Netflix & Chill

Installeer je samen in de zetel onder een leuke Sneakers and Paws blanket en zet jullie favoriete film op. Op Netflix kan je een heleboel leuke dog-friendly films vinden! ‘Life in the doghouse’ is een leuke documentaire over rescue dogs dat je hart meteen doet smelten! Hou je eerder van fictie? Kies dan voor de film ‘Seventeen’ of ‘Benji’. Een ideale serie om samen met je hond te kijken is simpelweg ‘Dogs’, een echte feel-good serie over de band tussen honden en hun baasjes. Terwijl jij ondertussen een pot Ben&Jerry’s leeg eet tot de bodem kan je hond genieten van een lekker Smoofl ijsje! https://sneakersandpaws.be/product/mix-voor-hondenijsje-ananas/

2. Organiseer een Spa day

Samen even lekker relaxen! Wist je dat de ‘Pawfect pootjesbalsem’ kalmerend en verzachtend werkt op de huid van je hond? Ideaal om de pootjes te laten herstellen na een lange wandeling. Honden kunnen ook, net zoals hun baasjes, enorm genieten van een massage. Het werkt stress verlagend en versterkt jullie band. Wil je echt helemaal all-the-way gaan? Trakteer je viervoeter dan op een bad en gebruik de verzorgende producten van ‘Lila loves it’. Vergeet je hond achteraf geen leuke badjas aan te doen of de rest van je huis wordt mee ‘schoongemaakt’.

3) Maak plannen voor na de lockdown.

Van al die korte wandelingen in deze moeilijke tijden worden zowel jijzelf als je viervoeter niet echt gelukkig! Jullie kunnen jezelf een beetje opbeuren door een lijstje te maken met dingen die jullie zeker samen moeten doen na de lockdown. Een dagje uitwaaien aan zee, samen zwemmen, een leuke fotoshoot met Sneakers and Paws, agility… Niets is te gek! Nog even geduld hebben, maar dromen kan alvast geen kwaad!

PS: Stay tuned voor leuke Sneakers and Paws fotoshoots samen met fotografe Nathalie Bolssens. ?

4) Spelletjesnamiddag

Geen saaie bordspellen deze keer, we moeten al genoeg stilzitten de komende weken! Er zijn genoeg actieve spelletjes te vinden om samen met je viervoeter te doen!

Verstoppertje:

Toon je hond zijn favoriete speeltje of snoepje totdat hij enthousiast genoeg is om mee te spelen. Verstop dit speeltje/snoepje en laat je hond ernaar zoeken. Begin makkelijker en maak het steeds een tikkeltje moeilijker. Wanneer je hond het speeltje heeft gevonden kan je hem belonen door hem even te laten spelen of door hem een snoepje te geven. Bij het zoeken naar het snoepje spreekt de beloning voor zich. ?

Maak verstoppertje nog avontuurlijker door jezelf of je huisgenoot zich te laten verstoppen. Maak af en toe geluid om het makkelijker te maken, beloon achteraf met bijvoorbeeld de ‘Hupple Softy’s’.

Het bekerspel

Neem drie stevige bekers en de favoriete snack voor je hond klaar. Verstop zichtbaar de favoriete snack onder één van de bekers. Laat je hond nadien deze beker aanduiden met z’n snuit of poot. Na een tijdje zal je hond begrijpen dat de juiste beker aanduiden voor een beloning zorgt en de foute niks oplevert. Hierna maak je het spel moeilijker door de bekers van plek te wisselen. Je kan ervoor kiezen om drie exact dezelfde bekers (moeilijker) of totaal verschillende bekers te gebruiken (makkelijker).

Tip: Mila is helemaal gek van natuurlijke snacks, bijvoorbeeld: lamspens, gedroogd rundvlees of kippenpoten, yummie! https://sneakersandpaws.be/product-categorie/natuurlijke-snacks/

Gratis verzending bij aankoop vanaf €50 voor België