Sneakers and Paws | Bandana’s, blankets & beanies voor de hippe hond

Enkele jaren terug leerde ik Arianna van ​Dagboek van een Asielhond kennen. Ze viel me op door haar prachtige manier van schrijven. Hoe fantastisch ook, een dagboek van een asielhond?

​Zij vertelt het verhaal van “zogenaamd” onherplaatsbare asielhonden om deze toch aan een baasje te helpen, meer bepaald langzitters, senioren, “moeilijke” rassen, duo’s, honden met een fysieke beperking, medische problemen of gedragsstoornissen, én ex-broodfok- of ex-labohonden.

​Op verlofdagen en in het weekend schuimt ze de Belgische asielen af, samen met professionele hondenfotografen, op zoek naar asielhonden die een tikkeltje dagboek magie kunnen gebruiken. En dat met succes! Haar ultieme levensdroom? Een eigen dierenasiel in Oost-Vlaanderen runnen.

Al jaren droomt ze van haar eigen dierenopvang in Oost-Vlaanderen. Niet zomaar een asiel, maar een opvang met dierenwelzijn in het kwadraat, een doordacht management, hedendaagse marketing, gegarandeerde klantvriendelijkheid, een groot netwerk en inspirerende samenwerkingen. Een serieuze ambitie die niet van vandaag op morgen kan gerealiseerd worden, zoveel is zeker.

​Maar dromen staat vrij!

En zulke dromen ondersteunen wij héél graag! 

​3 straffe madammen zitten hier achter dit project! Helaas heb ik zelf geen duizenden euro’s te schenken, maar wat ik wel kon doen was een collectie ontwerpen waarvan we een mooie deel aan hen afstaan om dit project de kans te geven om te groeien en om die droom waar te maken. Want geef toe, hoe mooi is dit? 

Sinds 11 oktober 2020 is Dagboek van een asielhond officieel een vzw, met als langetermijndoelstelling over een eigen infrastructuur beschikken en op die manier een veilige haven creëren voor de meest kwetsbare honden in onze samenleving én in onze asielen. Hierbij willen ze volgende honden overnemen van andere erkende organisaties:

  • – honden die ziek, gewond of palliatief zijn;
  • – oude(re) honden;
  • – honden die het mentaal of fysiek moeilijk hebben in een traditioneel asiel.

Steunen doe je in stijl en exclusief, want wij hebben hier ons allereerste eigen ontwerp voor jou. Een uniek dekentje en/of bandana van Sneakers and paws.

Van de Beau items schenken wij €10 per verkocht exemplaar aan VZW Dagboek van een asielhond.

Vrijdagavond 6 november 18u was onze officiële launch van de kerstcollectie, alsook van de collectie ten voordele van Dagboek van een Asielhond.

Dat het enthousiasme groot was dat is nog maar een understatement want deze post van An Lemmens deed het dak even helemaal ontploffen! 

Zolang er BEAU-Items zijn op onze webshop zolang blijven wij doneren aan Dagboek van een Asielhond! Het is een kerst/feest motiefje dus hét ideale geschenk voor onder de kerstboom!

Het is een uniek exemplaar, deze print vind je nergens anders! Een eigen ontwerp door Sneakers and Paws!

Neem je ook zeker even een kijkje op de website van VZW Dagboek van een Asielhond want daar staat zoveel meer informatie op over hen, en uiteraard de honden die ter adoptie worden aangeboden! 

Merci aan iedereen die reeds gesteund heeft, You make this world a better place… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf €50 voor België