Go explore “de Middenvijver”

Een plek waar ik al jaren kom, de middenvijver op Linkeroever. Hondeneigenaars hoor je wel vaker zeggen “het honden paradijs”, en ja dat is het ook.

Uiteindelijke doel hier is om tot aan de middenvijver te komen, ik laat het je graag zelf ontdekken want het is hemels. Zand, water, honden… en ja iedereen laat ze hier los.

Ik hoef je hier nu ook niet te gaan vertellen dat als je hond niet met andere honden overweg kan, dat je dit dan best niet doet uiteraard ๐Ÿ˜‰

Ik heb hier een deel van Massimo’s assen verspreid, niet op de grote vijver maar op een plekje aan het water waar hij vroeger graag rustig zwom, waar niet veel andere honden kwamen (hij werd al wat ouder en kon zo genieten van dat rustige plekje…) Dat plekje hebben ze nu ook afgebakend voor de vogels en ik ben daar zo blij om. Nu heeft hij zeker ALLE rust.

Hier in dit water (vroeger was dit open) ligt een deel van Massimo’s assen verspreid. Het was zijn favoriete plek om te wandelen. Massimo was een labrador en dus een echte waterrat ๐Ÿ˜‰

Je kan de wandeling starten via een wandelpad (aan alle mannen… kom hier niet “alleen” if you know what i mean ๐Ÿ˜‰ Ben je wel alleen met je hond ga dan langs de open vlakte.

Dit gedeelte van “de middenvijver” heeft een bepaalde reputatie zeg maar ๐Ÿ˜‰

De open vlakte is zoโ€™n 40 hectare groot! Je ziet hier enkel gelukkige honden rondlopen.

Mila is de gelukkigste hond op aarde als we aan het water komen…

Je kan ervoor kiezen om de open vlakte rond te wandelen, bij mooi weer even aan het water zitten en weer weg. Deze wandeling heeft nog talloze uitbreidingsmogelijkheden, zo kan je bijvoorbeeld verder wandelen tot aan Sint Anna bos of Sint Anna plage.

In de hopelijk snel weer “normale” tijden kan je tot aan Regatta Beach zomerbar aan het Galgenweel wandelen en daar een tussenstop maken voor een heerlijk drankje en hapje.

Voor Corona tijden zaten we hier in de heerlijke zomerbar ๐Ÿ˜‰

Galgenweel en Sint Anna bos is voor volgende keer. Als de horeca weer open is binnenkort kan je dit perfect combineren, zeker als je van ver komt, dan raad ik dat zeker aan.

Volgende keer als je er bent, tag ons eens in je foto’s! En wie weet komen we elkaar er wel eens tegen.

Liefs,

Cindy & Mila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *