Sneakers and Paws

First things first… 
Gestart als een blog boordevol tips met plaatsen waar baasjes met hun viervoeters naartoe kunnen. Letterlijk samen op stap, jij met de sneakers, zij met de paws.

Sneakers and Paws is 5 jaar geleden begonnen als hobby. Ondertussen uitgegroeid tot een label dat kwaliteit schreeuwt. Waar we vijf jaar geleden nog moesten uitleggen wat bandana’s zijn worden deze nu massaal verkocht via de webshop en hangen ze in verschillende dierenspeciaalzaken.

Honden zijn deel van de familie, ze verdienen de beste kwaliteit en mogen mooi wezen naast al de fashion voor hun baasjes!

Dogs’ lives are too short. Their only fault, really.

ONZE PRODUCTEXPERTEN

Om ervoor te zorgen dat onze stoffen van de hoogste kwaliteit zijn, worden ze eerst gekeurd door onze eigenste, zeer kritische, mede-eigenaars. Nala en Wolf testen uitvoerig onze producten voor jullie honden.

 Nala

CEO OF QUALITY

Nala is een wilde bras en gaat allesbehalve voorzichtig te werk met haar (en ons) spullen. Daarom is zij nét zo perfect om de kwaliteit van onze producten te testen op een lang en gelukkig leven.

Wolf

CEO of beauty

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Wolf doet niets liever dan hem voor de camera uit te sloven. Hij spot als geen ander de nieuwste trends.