Sneakers and Paws heeft de handen ineen geslagen met het welgekende familiekledingmerk, Woody, om samen iets héél bijzonders te creëren. Dit wordt een unieke samenwerking waarbij niet alleen de staarten van jullie viervoeters gaan kwispelen, maar ook jullie harten sneller zullen slaan.
Maak kennis met de Woody x Sneakers and Paws Collectie.

limited dog collection

Speciaal op 4 oktober, Werelddierendag, launchen wij een collectie aan badjassen en bandana’s met Woody. Slechts 2 soorten badjassen en 2 soorten bandana’s in beperkte oplage beschikbaar. 

Shop now

Krachtige samenwerking

Met dezelfde zorg voor details en kwaliteit die je verwacht bij zowel Woody als Sneakers and Paws, worden deze producten samengesteld tot een perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit.

Waar Sneakers and Paws sinds het prille begin haar focus legt op de keuze van duurzame materialen en stoffen, vonden zij een partner die er net zo over dacht. Zo zijn de bandana’s binnen de WoodyxSneakersandPaws-collectie gemaakt van stofoverschotten uit de huidige wintercollectie van Woody.

Shop bandana's

een must-have voor elk gezin

De WoodyxSneakersandPaws badjassen zijn een enorm gemak voor het hele gezin. Je hoeft niet langer eindeloos te wrijven om je hond droog te krijgen na die natte avonturen. Bovendien is de badjas voor je hond eenvoudig aan te trekken, wat zorgt voor minder gedoe en meer plezier voor jullie beiden. 

Maatadvies kan je vinden bij elke badjas. 

shop badjassen
NEW

Get in touch

vragen?

Contacteer ons