Honden Bandana’s voor

verwaarloosde en gehandicapte dieren

Cindy Jerusalem van Sneakers and Paws toverde met haar honden bandana’s al talrijke honden om tot echte fashionista’s. Niet alleen zijn de honden bandana’s volledig Belgisch, ook steunt ze zoveel mogelijk goede doelen. Dit jaar besloot Cindy om Dierenopvang Lamana in Oud-Rekem in de kijker te zetten.

Zij vangen gewonde, zieke, gehandicapte of verwaarloosde dieren op.

Geiten, kippen, konijnen en zelf ezels kregen een makeover met de “reeds gedragen” bandana’s

van Sneakers and Paws. “Onze honden bandana’s zijn duidelijk niet enkel voor honden. Elk dier kan en verdient te stralen, zegt Cindy Jerusalem.”

Kobi draagt hier bandana Arthur

Daarom zal per verkochte bandana een bijdrage worden geschonken aan Dierenopvang Lamana voor de verzorging van de dieren en is Cindy trotse meter van Bowie, een lammetje geboren met een afwijking aan zijn achterste pootje. 

Niet alleen een hart voor honden 

Met Sneakers and Paws wou Cindy Jerusalem eerst en vooral honden stijlvol vertroetelen en een glimlach toveren op het gezicht van hun baasjes. Vandaag tovert Cindy een glimlach op meerdere gezichten. Zo heeft Cindy haar productie uit handen gegeven aan maatwerkbedrijf Kunnig te Hoboken, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de Sneakers and Paws collecties met de hand én veel liefde maken.

Vorig jaar steunde Sneakers and Paws met haar “BEAU”-kerstcollectie VZW Dagboek van een asielhond, waarmee ze ook de steun kreeg van An Lemmens. Met de voorjaarscollectie wil Cindy Jerusalem Dierenopvang Lamana een hart onder de riem – of bandana – steken. 

Dierenopvang Lamana

Dierenopvang Lamana in Oud-Rekem is opgericht door Sofie Senden in 2018. Gewonde, zieke, gehandicapte of verwaarloosde dieren worden er opgevangen en verzorgd. Gevogelte, schapen, geiten, konijnen, cavia’s en varkens hebben er hun liefdevolle thuis gevonden. 

Dit alles in samenwerking met Fotografe Nathalie Bolssens, PR en Styling door LM Fashion Agency, en uiteraard Sofie Senden van Dierenopvang VZW Lamana.

Volg ons via Instagram, Facebook & LinkedIn als je graag overspoeld wil worden door de prachtige beelden van onze fotoshoot met deze fantastische dieren. Bij deze wens ik ook mijn waanzinnig vele respect te uiten naar Sofie en haar mama voor wat zij doen.