Sneakers and Paws | Bandana’s, blankets & beanies voor de hippe hond

Wat zijn jouw goede voornemens ? Neen bah… we beloven onszelf niets, we forceren niets… Wel heb ik 3 dingen opgeschreven op een papiertje op oudejaarsavond en weggestopt in mijn portefeuille tot volgend jaar.

Geen goede voornemens dus, wel 3 dingen waar ik mezelf bewust van heb gemaakt dat er bepaalde zaken zijn die ik wil verbeteren of waar ik meer op wil letten.Persoonlijk maar ook op professioneel gebied. Ben nu al benieuwd wat ik ervan ga zeggen op 31 december 2019 !

2018 was voor Sneakers and Paws een zeer succesvol jaar dus klagen gaan we zeker niet doen, maar dat het heavy was dat mag ik wel zeggen.

Nu, we zijn de 2de week van januari en ik moet zeggen dat ik al héél snel herval in mijn oude gewoontes. Ik ben namelijk een echte “stresskip”, je ziet het niet altijd aan mij, maar oelala binnenin, je moest eens weten.

Ik moet me dringend beter organiseren, maar hoe ? Ik plan alles in, maar dan denk ik weer aan iets en begin ik dat erbij te nemen. Als er iemand TIPS heeft voor mij, ik hoor ze graag ! Of de perfecte agenda … zoiets handig klein met mooie lijntjes die ik overal mee naartoe kan nemen.Let me know !

Vrijdag staat de SS19 shoot voor Sneakers and Paws op de planning, zalig ! Hier kijk ik echt naar uit !

Verder zullen we dus ons uiterste best te doen om ons aan de yoga sessies te houden, gezonder te eten, het joggen weer oppikken en genieten … maar dan “bewust” genieten want eerlijk, ik denk dat we dat met z’n allen te weinig doen.

Laat die tips dus maar komen hé lieverds !

Héél veel liefs,

de eeuwige stressvolle en onzekere Cindy …

Gratis verzending bij aankoop vanaf €50 voor België