Sneakers and Paws | Bandana’s, blankets & beanies voor de hippe hond

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat de lijstjes met goede voornemens volop aangevuld worden. Als hondenbaasje kunnen we ons wel voorstellen dat jij in het nieuwe jaar graag meer tijd met je viervoeter wil doorbrengen. We geven je graag drie ideetjes voor quality time met je hond om aan je lijstje toe te voegen! 

Dogmom date

Ga eens op date met een (of meer!) andere dogmom. Dat is super leuk voor jullie hondjes want die kunnen samen ravotten. En jullie kunnen ondertussen babbelen over de fratsen die jouw hond al eens heeft uitgehaald! Je kan afspreken aan een hondenwei waar ze kunnen loslopen, gekoppeld aan een flinke wandeling daarna en als afsluiter nog gaan voor een koffie of thee en een bakje water voor de honden op café. Klinkt als een geweldige date, toch? 

Pawty shoot

Wat dacht je van een fotoshoot voor de verjaardag van je liefste hond? Bij de Pawty shoot kies je zelf het thema en de kleuren! Dus je kan er ook perfect een Valentijnsshoot van maken, of eentje in kerstthema voor je kerstkaartjes van 2020. Alles kan, jij kiest! Boek hier je pawty shoot voor volgend jaar. Een heel leuke manier voor wat quality time met je hond en meteen een unieke herinnering voor altijd! 

Samen sporten

Misschien staat ‘meer bewegen’ wel op je lijstje met goede voornemens voor volgend jaar. Gelukkig kan je dat meteen koppelen aan wat meer quality time met je hond. Zo kan je samen met je hond joggen of met agility training beginnen. Of wat dacht je van een heuse Dog Survival? Klimmen, kruipen, door water wandelen,… allemaal samen met je hond. Er is er eentje op 5 april in Nederland

Heb jij nog tips voor meer quality time met je hond? Deel ze met ons op Instagram zodat iedereen er inspiratie uit kan halen! 

Liefs,
Cindy

Gratis verzending bij aankoop vanaf €50 voor België