Sneakers and Paws | Bandana’s, blankets & beanies voor de hippe hond

Ik wil het met jullie even hebben over A merken en B merken.

Waarom? Wel, ik heb hier onlangs een zeer interessant artikel over gelezen en vond het best wel grappig omdat ik dit ook wel kan toepassen op Sneakers and Paws.

Here we go…

Ik geef toe, ik ga hier op tenen trappen…denk ik. Maar ik ben Sneakers and Paws, ik vertegenwoordig mijn bedrijf, ik kom op voor wat ik sta en daar ben ik trots op.

Dus…let’s talk about A en B merken.

Eerst even kort en formeel het verschil tussen A en B:

A-merk

Dit is een merk met een naamsbekendheid, ze genieten van een zeer goede reputatie en trouwe klanten.

Trouwe klanten die niet zo vlug zullen overstappen naar een ander merk. Om deze naamsbekendheid te behouden doen A merken er veel aan om hun naam te behouden. Denk maar aan reclame, investeren in groei zoals verpakkingen, extra klantenservice aanbieden… Reclame maken, investeren in groei en streven naar kwaliteit is duur.

Wat maakt dat je dus iets meer betaald voor A merken. 

B-merk

Deze beschikken niet over alle eigenschappen van een A merk. Heel vaak is de kwaliteit opvallend minder dan een A merk, zij zoeken heel veel “inspiratie” bij de A merken, zij zijn hun voorbeeld. 

B merken hebben prijsbewuste klanten, deze zijn echter minder “merkentrouw”. Ze laten zich dan ook gemakkelijk verleiden door een ander merk dat nog goedkoper is.

Nu wil ik even benadrukken waarom Sneakers and Paws in het “A” vakje hoort.

  • 1.        Ik streef naar niets minder dan kwaliteit
  • 2.        Omdat dit mijn beroep is, geen hobby.
  • 3.        Van A tot Z doe ik alles zelf (website, creatieve proces van mijn producten, verzending/post, foto’s, marketing, verpakking, klantenservice, …en zo kan ik nog verder gaan…)
  • 4.        Ik luister naar mijn klanten en betrek ze zeer nauw bij ieder proces, een eerlijke mening is ontzettend belangrijk
  • 5.        JIJ bent belangrijk voor mij, jij en vooral je hond!

Ik voel mij zo verbonden met jou, jij, mijn klant… want wij hebben een zelfde missie. Iedere hond gelukkig maken, onze honden zijn een waardevol deel van het gezin, en als wij ons mooi kleden om naar buiten te gaan dan doen we dat ook gewoon met onze honden.

Je bent ervoor of niet, helemaal ok, ik aanvaard ieders mening. Heb ik het daar soms moeilijk mee, ja 😉 want uiteindelijk maak je iets met trots en je leeft daarvoor en als iemand dat afbreekt is dat gewoon heel pijnlijk. 

Maar ik ga je nu een vraag stellen, en eigenlijk zouden we hier een DOE opdracht van moeten maken.

Doe je Amerikaanse Stafford of je Rottweiler eens een Sneakers and Paws bandana aan als je buiten gaat, en kijk even naar de reacties van de mensen…

Vergelijk die reacties van de mensen als je buiten gaat met en zonder bandana.

Ik wil je nu al garanderen dat het effect WAANZINNIG zal zijn. Ik neem nu even deze 2 rassen als voorbeeld, helaas omdat ze heel vaak (onterecht) een negatief imago hebben.

Mijn bandana’s gaan de wereld niet veranderen, zo naïef ben ik ook weer niet, maar ik geloof wel heel sterk dat het imago van heel veel honden hierdoor zal verbeteren.

Om af te sluiten wil ik gewoon maar even zeggen, koop bewust, kies voor kwaliteit en kies voor een verhaal.

Er zijn bandana’s en strikjes op de markt voor €11 en €15, dat zijn dus de B merken. Nu is mijn vraag aan jou… Heb je daar een verhaal achter je aankoop? Heb je daar oprecht voldoening aan? 

Is je antwoord hierop ja?

Super voor jou, dan vind je Sneakers and Paws ongetwijfeld veel te duur. OOPS 🙂 Maar hey, dat is ok, maar weet ook wat daarachter zit bij Sneakers and Paws, een passie, een verhaal, een missie, kwaliteit en een service. 

Is je antwoord hierop neen?

Jij bent mijn favoriete klant! You just made me very happy. En ik ga voor niets minder dan dat, ik streef naar perfectie (die bestaat niet, maar streven ernaar is minstens even goed), vernieuwing, trends volgen… en vooral, ik luister naar wat jij wil.

Weet dat ik dankbaar ben, ik probeer dat zo vaak mogelijk te benadrukken omdat ik het meen. Recht uit mijn hart. 

Jij, ja jij daar, je zit er ongetwijfeld tussen, je volgt Sneakers and Paws al van bij het prille begin, dat je hier nu nog steeds bent, that means the world to me en daarvoor ben jij voor mij een A klant! 

Heel veel liefs, 

Cindy

PS: Was je gewoon nieuwsgierig naar mijn blog (keileuk) en vind je stiekem Sneakers and Paws echt veel te duur? Ik heb toch goed nieuws voor je, want ook bij ons vind je budgetvriendelijke bandana’s en zoveel meer.

Misschien had je deze nog niet opgemerkt. You are just one click away... https://sneakersandpaws.be/product-categorie/sale/

Hopelijk mag ik binnenkort ook jouw hond re-posten op onze social media!

Tot snel


Gratis verzending bij aankoop vanaf €60 voor België en Nederland