Sneakers and Paws | Bandana’s, blankets & beanies voor de hippe hond

Vele honden vinden het niet fijn om helemaal ‘dressed up’ te zijn, dat past helemaal niet binnen hun instinct. Hoe zorg je er dan voor dat je hond er samen met jou toch fashionable uitziet? It’s all in the details! Het zou toch zonde zijn om de schoonheid van je hond z’n vacht te verstoppen onder een volledige outfit, niet?

Hieronder tonen we je enkele manieren waarmee je viervoeter toch naast jou opvalt zonder overdressed te zijn!

1) Bohemian chic Niets is makkelijker te combineren dan de bohemian prints! Deze zomerse prints hoeven absoluut niet op elkaar te lijken om leuk te matchen met elkaar. Als baasje kan je een totaal verschillende boho-print dragen dan die van je hond! Jijzelf kan deze hippie-achtige print combineren met letterlijk alles. Bij deze stijl is ‘less is more’ niet van toepassing! Denk hierbij aan lange jurk met daarbij grote oorbellen, verschillende armbanden en leuke sandalen. Wanneer je hond daarbij nog eens een hippie print draagt zal iedereen jullie nastaren bij jullie eerstvolgende uitstapje.

2) Quotes, quotes, quotes!

Niet enkel wij als baasje kunnen een saaie outfit pimpen met een leuke quote! Sneakers and paws heeft namelijk voor onze viervoeters bandana’s met leuke quotes op! Niets is leuker dan een lach op andermans gezicht toveren door de grappige quotes op je kledij. Wist je dat 6 mei de internationale anti-dieet dag is? De perfecte dag om onze ‘fulltime begger’ bandana te showen!

3) Polka dots

Een stijl die écht tijdloos is, dat is de polka dot! Ze zijn nooit helemaal weggeweest, maar dit seizoen terug enorm populair. De polka dot is super girly en tegelijkertijd ook mega cute. Waag je zeker eens samen met je hond aan deze 101-dalmatiërs look uit de jaren ’50!

4) Leather look

(Fake-)lederen accessoires geven je outfit een stoere ‘touch’. Echt leer is, net zoals de polka dot, tijdloos en daarnaast ook zeer stevig! Als er een halsband bestaat die nooit stuk gaat, is het eentje van leer. Leer matcht met letterlijk alles! Een (fake-)lederen item is dus een musthave bij je accessoires en die van je hond!

5) Ruitjes

Een ‘classy’ look kan je creëren met allerlei soorten, kleuren en groottes van ruitjes. Ik denk dat iedereen wel een kledingstuk heeft liggen met een ruitjesprint, toch? Ruitjes zijn mooi te combineren met de leather look hierboven. Ook bij Sneakers and Paws zijn we helemaal fan van de ruitjeslook!

Wit je dat? Een broekrok weer helemaal in is?

Met welke accessoires of prints zorg jij ervoor dat je er fashionable uitziet samen met je hond? Laat het ons zeker even weten! ?

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf €50 voor België