Sneakers and Paws | Bandana’s, blankets & beanies voor de hippe hond

Fashionable wandelingen in België

Als we van één ding zeker kunnen zijn is het dat elke hond graag gaat wandelen. De één maakt graag lange wandelingen, de ander vindt een korte wandeling voldoende. Misschien vindt jouw viervoeter het wel leuk om een plonsje te wagen? Hieronder laten we je enkele leuke wandelplekjes zien en hoe je je outfit erbij kan stijlen. Veel leesplezier!

1) De Kalmthoutse Heide – Kalmthout

In de Kalmthoutse heide zijn er plekken waar honden niet welkom zijn, dit om de natuur en wilde dieren rust te gunnen. Gelukkig zijn er ook veel plekken waar ze wel welkom zijn! Aan de inkom van de Heide kan je op een infobord verschillende routes vinden, hierbij wordt ook vermeld of honden zijn toegestaan. Honden dienen aangelijnd te blijven, gelukkig is er ook een speelzone voor honden tussen de Kinderwelzijnstraat en de parking van de Kalmthoutse Heide zelf.

Het droge landschap van de heide combineert mooi met een outfit in aardetinten. Dit kan voor je hond zowel een lederen halsband als bandana Lizzy (of Lizzy 2.0) zijn!

2) Zoerselbos – Zoersel

Zie je even door het bos de bomen niet meer? Dan is een stevige wandeling door Zoerselbos perfect voor jou! Hier zijn zoveel mooie plekken te ontdekken! Er zijn verschillende (korte en lange) wandelroutes die je kan volgen via de knooppunten. Verlaat af en toe het wandelpad en laat je verassen door de mooie natuur! Vergeet bij regenweer zeker geen laarzen mee te nemen.

Wist je dat dit bos vroeger werd bewoond door wolven én dat wolvin Noëlla er recent is gepasseerd? Indien je hier meer over wil ontdekken kan je deelnemen aan één van de georganiseerde wolvenwandelingen in Zoerselbos. Leuk he? Draag felle kleuren en je zal samen met je viervoeter niet uit de toon vallen in dit frisgroene bos! Met bandana Noor krijg je helemaal dat roodkapje gevoel!

3) Damvallei – Destelbergen

De Damvallei ligt vlakbij Gent. Er stromen allerlei waterlopen door, afkomstig van de Schelde. Daarnaast kan je er ook twee meren vinden, perfect dus voor een verfrissende ‘plons’ (met of zonder toestemming van het baasje). 😉 Je kan er verschillende wandelroutes volgen die je leiden door het bloemrijke gebied.

Val tussen de bloemen niet uit de toon en trek jullie meest fleurige outfit aan. Een bloemenjurk met bijhorende bow tie is de perfecte Damvallei outfit. Vergeet je niet tegen de zon te beschermen in deze open vlakte!

4) Lisdodde – Kallo

De Lisdodde is een leuk stukje natuur tussen het mooie dorpje Kallo en de Schelde. In de boomgaard met onder andere appels en noten kan je de natuur bijna letterlijk proeven! Er zijn ook ‘drassige’ stukken in dit gebied, gelukkig loodst een houten knuppelpad jullie hierdoor. De Lisdodde is ‘the place to be’ voor de libellen-liefhebbers onder ons, deze levende helikopters kan je met momenten in grote aantallen spotten!  Vlakbij kan je één van de grootste hondenweides van België bezoeken (5.300m2), de perfecte plek voor een doggy-date! 😉 Zorg er dan wel voor dat jijzelf en je hond er opperbest uitzien in een play-proof outfit. Een leuke jumpsuit of playsuit is perfect om balletjes te gooien en deze op een flatterende manier op te rapen. Je viervoeter kan dan weer zorgeloos rollebollen met andere honden terwijl hij de bandana Sky draagt. Een bow tie staat natuurlijk ook altijd leuk, zo komt er  zeker een tweede doggy-date!

5) Meerdaalwoud – Oud-Heverlee

Amper drie kilometer onder Leuven bevindt zich het Meerdaalwoud. Voor wie van lange wandelingen houdt is de dikke beukenwandeling van 13,2km perfect. Het bos is zeer geschikt voor kinderen met de verschillende speelzones en ook voor rolstoelgebruikers met een verhard pad. De honden kunnen eveneens naar hartenlust spelen. Nog niet moe na de lange wandeling? In de losloopzone aan de speelberg kunnen jullie de allerlaatste energie kwijt.

Door de variëteit aan bloemen, planten, bomen en speekplekken in het bos is er geen stijl qua outfit aan te koppelen. Misschien is het wel een leuke moment om uit te pakken met deze nieuwe Sneakers and Paws bandana’s?

Maak je fashionable wandelingen nog leuker met een picknick. Neem een flesje cava, wat fruit, je favoriete koffiekoeken en nog wat anders fris om te drinken mee. Ook je hond verdient wat lekkers onderweg. Wist je dat Sneakers and Paws heel wat overheerlijke natuurlijke snacks heeft? Dit vindt je voervoeter vast lekker! Vergeet geen water mee te nemen voor je hond onderweg! https://sneakersandpaws.be/product-categorie/natuurlijke-snacks/
Maak je picknick nog gezelliger met een leuke blanket. Onze blankets hebben een afmeting van 1m40-1m10, daar passen jullie zeker samen op met jullie picknickmand!

Tip: Onze blankets zijn ook perfect om in de kofferbak van je auto te leggen om je auto te beschermen tegen vuile en natte pootjes!

Gratis verzending bij aankoop vanaf €50 voor België